Skip to main content

Estate Solutions biedt houvast

Verhuizen, opruimen of de boedel van een dierbare uitzoeken zijn ingrijpende klussen. Ziet u er tegenop of heeft u simpelweg geen tijd? Estate Solutions helpt. We scheppen overzicht en voeren het project geheel volgens uw wensen uit. Zo heeft u altijd de controle. In Nederland én in het buitenland.

Boedelafwikkeling bij overlijden

Gaat u aan de slag met de boedel van een dierbare? Dat is een flinke klus. Met ons inzicht en onze ruime ervaring pakken we het efficiënt aan. We vinden een passende bestemming en helpen u om alle onontdekte waarde uit de boedel te verzilveren.

Hulp bij opruimen

Ook als u toe bent aan een grote opruiming kunt u bij ons terecht. Via een behapbaar proces brengen we structuur aan. Zo krijgt u weer grip op uw spullen en schept u de ruimte om anders te gaan leven.

Volledig verzorgd verhuizen

Bij een verhuizing komt veel kijken, maar met de hulp van Estate Solutions gaat het hele proces van een leien dakje. Van coördinatie tot in- en uitpakken. Gaat u vanuit of naar het buitenland verhuizen? Ook daar hebben we veel ervaring mee.

Aanvullende diensten

We maken het u graag zo makkelijk mogelijk. Daarom pakken we bij uw project ook de aanvullende taken op. Bijvoorbeeld het verkoopklaar maken van uw woning, tijdelijke opslag, of schoonmaakwerk.

Waarom Estate Solutions?

Persoonlijke aanpak

Maximaal rendement

Betrokken en flexibel

Transparant over kosten

Duurzame afwikkeling

Hoe werkt Estate Solutions

Estate Solutions helpt u om alle onontdekte waarde uit uw boedel te halen. En omdat elke situatie anders is, bieden we altijd een flexibele oplossing op maat. Precies zoals u het wilt.

01. Vrijblijvend kennismaken

02. Plan van aanpak

03. Voorbereiding

04. Start van het project

Neem contact op!