Skip to main content

Boedelafwikkeling bij overlijden

Estate Solutions schept orde en helpt u om de maximale waarde uit de boedel te halen.

Een last van uw schouders

Een overlijden brengt veel met zich mee, zowel praktisch als emotioneel. Als het afscheid eenmaal achter de rug is, moet u met de boedel aan de slag. Estate Solutions ondersteunt u op de manier die bij u past. Wilt u zelf betrokken blijven of juist alles uit handen geven? Wij staan voor u klaar. In Nederland én in het buitenland.

Een passende bestemming

Sommige dingen hebben geen financiële, maar juist wel veel emotionele of zelfs maatschappelijke waarde. Dankzij onze jarenlange ervaring kunnen we ook voor die zaken de beste bestemming vinden. Via ons uitgebreide netwerk krijgt alles waar de erfgenamen geen interesse in of ruimte voor hebben een mooie nieuwe plek waar het op waarde wordt geschat, bijvoorbeeld bij een verzamelaar of soms zelfs in een museum.

Onontdekte waarde verzilveren

Natuurlijk heeft u best een idee welke stukken uit de boedel waardevol zijn. Antiek, kunst en sieraden liggen hierbij voor de hand. Misschien heeft u zelfs al een taxateur laten komen. Maar hoe zit het met de rest van de spullen? Ook normale gebruiksvoorwerpen hebben een financiële waarde. Wij kennen de juiste kanalen om de maximale waarde uit de hele boedel te halen. We wikkelen de verkoop of verdeling efficiënt voor u af. Natuurlijk gaat de opbrengst van de hele boedel rechtstreeks naar de erfgenamen.

Ondersteuning op maat

Iedereen gaat op zijn eigen manier om met de boedel van een overleden dierbare. Daarom gaat Estate Solutions altijd uit van uw wensen. U bepaalt waar wij u bij helpen en hoe u wilt samenwerken. We kunnen u bij elke fase van het afwikkelingsproces ondersteunen, van het prilste begin tot aan de laatste loodjes. Wilt u dat wij samen met de familie de hele boedel uitzoeken, sorteren en verkopen? Dat doen we graag. Maar u kunt het werk ook volledig of voor een deel aan ons uitbesteden.

Waarom Estate Solutions?

Persoonlijke aanpak

Maximaal rendement

Betrokken en flexibel

Transparant over kosten

Duurzame afwikkeling

Hoe werkt Estate Solutions

Estate Solutions helpt u om alle onontdekte waarde uit uw boedel te halen. En omdat elke situatie anders is, bieden we altijd een flexibele oplossing op maat. Precies zoals u het wilt.

01. Vrijblijvend kennismaken

02. Plan van aanpak

03. Voorbereiding

04. Start van het project

Hulp bij opruimen

Ook als u toe bent aan een grote opruiming kunt u bij ons terecht. Via een behapbaar proces brengen we structuur aan. Zo krijgt u weer grip op uw spullen en schept u de ruimte om anders te gaan leven.

Volledig verzorgd verhuizen

Bij een verhuizing komt veel kijken, maar met de hulp van Estate Solutions gaat het hele proces van een leien dakje. Van coördinatie tot in- en uitpakken. Gaat u vanuit of naar het buitenland verhuizen? Ook daar hebben we veel ervaring mee.

Aanvullende diensten

We maken het u graag zo makkelijk mogelijk. Daarom pakken we bij uw project ook de aanvullende taken op. Bijvoorbeeld het verkoopklaar maken van uw woning, tijdelijke opslag, of schoonmaakwerk.

Neem contact op!