Skip to main content

Hulp bij opruimen

Is uw woning toe aan een grote opruiming? Estate Solutions helpt u bij deze ingrijpende klus.

Schep ruimte voor verandering

Kent u het gevoel? De spullen die u door de tijd heen heeft verzameld, beginnen in de weg te staan. Misschien wilt u wel verbouwen of een deel van uw huis een andere bestemming geven. Of gaat u binnen afzienbare tijd kleiner wonen. Opruimen schept ruimte om anders te gaan leven; u brengt alles op orde voor uw volgende stap. Maar dat is makkelijker gezegd dan gedaan, want waar moet u beginnen? Daarom biedt Estate Solutions een oplossing: hulp bij opruimen.

Een gestructureerde aanpak op maat

U heeft uw spullen niet voor niets bewaard. Misschien vond u het indertijd zonde om ze weg te doen, of zit er nog emotionele waarde aan. Estate Solutions helpt u om structuur aan te brengen. Samen bekijken we uw bezittingen en maken een eerste schifting: wat wilt u zeker houden en wat mag weg? De twijfelgevallen nemen we samen onder de loep. Zonder oordeel en zonder dwang. Dit is vaak een intensief proces, dus we doen het in uw tempo. Bijvoorbeeld één of twee dagdelen per week. Zo blijft het behapbaar.

Uw eigendom, uw beslissing

Door op deze manier op te ruimen, krijgt u weer overzicht over uw eigendommen. Dit stelt u in staat om alvast bepaalde keuzes te maken over de toekomstige bestemming van bepaalde dingen, bijvoorbeeld bij een verhuizing of na uw overlijden. Zo kunt u uw wensen duidelijk communiceren of in uw testament laten opnemen. Als u wilt, kan Estate Solutions uw bezittingen voor u documenteren.

Ondersteuning op maat

Iedereen gaat op zijn eigen manier om met de boedel van een overleden dierbare. Daarom gaat Estate Solutions altijd uit van uw wensen. U bepaalt waar wij u bij helpen en hoe u wilt samenwerken. We kunnen u bij elke fase van het afwikkelingsproces ondersteunen, van het prilste begin tot aan de laatste loodjes. Wilt u dat wij samen met de familie de hele boedel uitzoeken, sorteren en verkopen? Dat doen we graag. Maar u kunt het werk ook volledig of voor een deel aan ons uitbesteden.

Waarom Estate Solutions?

Persoonlijke aanpak

Maximaal rendement

Betrokken en flexibel

Transparant over kosten

Duurzame afwikkeling

Hoe werkt Estate Solutions

Estate Solutions helpt u om alle onontdekte waarde uit uw boedel te halen. En omdat elke situatie anders is, bieden we altijd een flexibele oplossing op maat. Precies zoals u het wilt.

01. Vrijblijvend kennismaken

02. Plan van aanpak

03. Voorbereiding

04. Start van het project

Boedelafwikkeling bij overlijden

Gaat u aan de slag met de boedel van een dierbare? Dat is een flinke klus. Met ons inzicht en onze ruime ervaring pakken we het efficiënt aan. We vinden een passende bestemming en helpen u om alle onontdekte waarde uit de boedel te verzilveren.

Volledig verzorgd verhuizen

Bij een verhuizing komt veel kijken, maar met de hulp van Estate Solutions gaat het hele proces van een leien dakje. Van coördinatie tot in- en uitpakken. Gaat u vanuit of naar het buitenland verhuizen? Ook daar hebben we veel ervaring mee.

Aanvullende diensten

We maken het u graag zo makkelijk mogelijk. Daarom pakken we bij uw project ook de aanvullende taken op. Bijvoorbeeld het verkoopklaar maken van uw woning, tijdelijke opslag, of schoonmaakwerk.

Neem contact op!