Skip to main content

Aanvullende diensten

Alles voor uw boedel of verhuizing onder één dak bij Estate Solutions

Volledige ontzorging

Om het u zo makkelijk mogelijk te maken, bieden we ook aanverwante diensten voor uw verhuizing, opruiming of boedelafwikkeling. Sommige ondersteuning verzorgen we zelf, voor andere dingen schakelen we experts in. Zo heeft u al uw diensten onder één dak en hoeft u niets zelf te coördineren.

Uw woning verhuur- of verkoopklaar

Wilt u uw huis verkopen of heeft u al verkocht en gaat u binnenkort overdragen? Wordt uw huurhuis opgeleverd of gaat u verhuren? Wij helpen u met de nodige opknapwerkzaamheden zoals verven, stuken, de tuin verzorgen, demontage van vloeren of kasten, behang afstomen, noem maar op. Als u wilt, doen we dit in overleg met uw makelaar om uw woning van zijn beste kant te presenteren. We kunnen u natuurlijk ook helpen bij het verhuisklaar maken van uw nieuwe woning.

Tijdelijke opslag

Heeft u spullen die u even niet kwijt kunt? Estate Solutions biedt tijdelijke opslagmogelijkheden voor uw boedel. Bijvoorbeeld als u gaat opruimen of verhuizen, of na een overlijden. Misschien is de boedel van een dierbare al verdeeld en het huis verkocht, maar hebben de erfgenamen nog geen ruimte.

Schoonmaakwerk

Van bezemschoon tot grondig reinigen: wij organiseren ook met plezier de schoonmaak van uw woning als onderdeel van uw project. Geheel volgens uw wensen.

Andere ondersteuning nodig?

Heeft u een andere klus die met een boedel of verhuizing te maken heeft? Ons ervaren team staat overal voor open. We bekijken graag samen met u de mogelijkheden! Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend advies.

Waarom Estate Solutions?

Persoonlijke aanpak

Maximaal rendement

Betrokken en flexibel

Transparant over kosten

Duurzame afwikkeling

Hoe werkt Estate Solutions

Estate Solutions helpt u om alle onontdekte waarde uit uw boedel te halen. En omdat elke situatie anders is, bieden we altijd een flexibele oplossing op maat. Precies zoals u het wilt.

01. Vrijblijvend kennismaken

02. Plan van aanpak

03. Voorbereiding

04. Start van het project

Boedelafwikkeling bij overlijden

Gaat u aan de slag met de boedel van een dierbare? Dat is een flinke klus. Met ons inzicht en onze ruime ervaring pakken we het efficiënt aan. We vinden een passende bestemming en helpen u om alle onontdekte waarde uit de boedel te verzilveren.

Hulp bij opruimen

Ook als u toe bent aan een grote opruiming kunt u bij ons terecht. Via een behapbaar proces brengen we structuur aan. Zo krijgt u weer grip op uw spullen en schept u de ruimte om anders te gaan leven.

Volledig verzorgd verhuizen

Bij een verhuizing komt veel kijken, maar met de hulp van Estate Solutions gaat het hele proces van een leien dakje. Van coördinatie tot in- en uitpakken. Gaat u vanuit of naar het buitenland verhuizen? Ook daar hebben we veel ervaring mee.

Neem contact op!