Rosalie richtte Estate Solutions in 2000 op.

Over Estate Solutions

Estate Solutions is een echt familiebedrijf: het wordt geleid door moeder en zoon Rosalie en Jan-Diederick Bonnerman.

De dingen die mensen door de tijd heen verzamelen fascineren me. De mens heeft namelijk een hele intieme relatie met spullen. Ze geven een beeld van de tijdgeest én van de persoon. Veel oudere stukken zijn vakkundig gemaakt of hebben een mooi verhaal. Zonde om die bezittingen zomaar weg te gooien of door een opkoper af te laten voeren. Bovendien hebben veel zaken nog een onontdekte financiële waarde. Het geeft me veel voldoening om voor dit soort dingen een mooie bestemming te vinden bij iemand die ze op waarde schat. In ons werk doen we regelmatig verrassende vondsten. Ik vind het heerlijk om dan in mijn eigen tijd het verhaal uit te pluizen.

Rosalie Bonnerman-Huese

“Ik draaide eigenlijk al sinds de oprichting mee bij Estate Solutions. Dat begon met hand- en spandiensten, maar al snel kreeg ik de smaak te pakken. Ik zag dat we mensen met dit werk iets heel waardevols kunnen bieden: we brengen structuur aan en dat geeft onze klanten rust. Ik geniet van het organiseren, het overzicht scheppen in soms chaotische of emotionele situaties. In praktische zin, maar ook planmatig. Daarnaast spreekt het milieubewuste aspect me enorm aan. Alles wat we vinden krijgt een tweede leven, zelfs als het afval is.”

Jan-Diederick Bonnerman

Een vertrouwd netwerk

Rosalie en Jan-Diederick werken met een professioneel team en houden daarbij zelf de touwtjes van uw project altijd stevig in handen. Er is dan ook altijd iemand van de familie op locatie aanwezig. Daarnaast roepen ze ook regelmatig de hulp in van andere vakmensen zoals taxateurs, verhuizers, of experts in bijvoorbeeld antiek speelgoed, stoffen, of auto’s. Waar de situatie maar om vraagt. Ze hebben door de jaren heen een uitgebreid netwerk van vertrouwde samenwerkingspartners in binnen- en buitenland opgebouwd. Zo zorgen ze dat alle onderdelen van het project optimaal efficiënt worden uitgevoerd, en krijgt u maximale waar voor uw geld.

“Mensen zijn echt geholpen als je overzicht schept”

Van nature duurzaam

Duurzaamheid speelt een grote rol bij Estate Solutions. In de kern gaat ons werk immers over hergebruik: we zoeken een passende bestemming voor ongewenste bezittingen. En afval wordt altijd milieuvriendelijk afgevoerd. Goede doelen zijn ook dankbare partners voor goederen die nog bruikbaar zijn. Vaak brengen wij deze zelf langs bij goede doelen die geen ophaaldienst hebben. In onze eigen tijd, zonder meerprijs. Voor ons is dat heel vanzelfsprekend.

“Voor alles is een plek, je moet alleen weten waar”

Waarom Estate Solutions?

Persoonlijke aanpak

Maximaal rendement

Betrokken en flexibel

Transparant over kosten

Duurzame afwikkeling

Hoe werkt Estate Solutions

Estate Solutions helpt u om alle onontdekte waarde uit uw boedel te halen. En omdat elke situatie anders is, bieden we altijd een flexibele oplossing op maat. Precies zoals u het wilt.

01. Vrijblijvend kennismaken

02. Plan van aanpak

03. Voorbereiding

04. Start van het project

Neem contact op!