Skip to main content

Volledig verzorgd verhuizen

Bij een verhuizing komt een hoop kijken. Estate Solutions neemt de last van uw schouders.

Verhuizen zonder stress

Verhuizen is een van de meest stressvolle gebeurtenissen in een mensenleven. Geen wonder dat veel mensen er als een berg tegenop zien! Estate Solutions kan u helpen met het hele traject: van coördinatie tot in- en uitpakken. Als u wilt, leveren we zelfs uw oude huis bezemschoon op. Zo kunt u de praktische zaken loslaten en zich concentreren op uw leven in uw nieuwe woning.

Ontzorgen op maat

Heeft u geen tijd voor al het geregel dat bij een verhuizing komt kijken? Ons ervaren team pakt elk stadium van uw verhuizing efficiënt aan. Geheel volgens uw wensen. We kiezen het meest geschikte verhuisbedrijf, sorteren uw bezittingen, verkopen ongewenste spullen of voeren ze af, pakken alles in en zorgen dat het veilig op de bestemming aankomt en laten de oude woning schoonmaken. We kunnen er zelfs voor zorgen dat uw kast in het nieuwe huis weer precies zo wordt ingericht als u gewend bent.

Grip op uw bezittingen

Een verhuizing is een mooi moment om uw bezittingen eens onder de loep te nemen. Wat heeft u eigenlijk, en wat wilt u daarvan meenemen naar uw nieuwe huis? Estate Solutions kan u helpen bij het organiseren en opruimen van uw woning. Zo krijgt u overzicht en kunt u een schifting maken.

Internationale verhuizing

Gaat u naar het buitenland verhuizen of komt u juist weer terug naar Nederland? Ook dat is geen probleem: Estate Solutions heeft ruime ervaring met verhuizen vanuit en naar het buitenland. Onze experts begeleiden u in het proces.

Waarom Estate Solutions?

Persoonlijke aanpak

Maximaal rendement

Betrokken en flexibel

Transparant over kosten

Duurzame afwikkeling

Hoe werkt Estate Solutions

Estate Solutions helpt u om alle onontdekte waarde uit uw boedel te halen. En omdat elke situatie anders is, bieden we altijd een flexibele oplossing op maat. Precies zoals u het wilt.

01. Vrijblijvend kennismaken

02. Plan van aanpak

03. Voorbereiding

04. Start van het project

Boedelafwikkeling bij overlijden

Gaat u aan de slag met de boedel van een dierbare? Dat is een flinke klus. Met ons inzicht en onze ruime ervaring pakken we het efficiënt aan. We vinden een passende bestemming en helpen u om alle onontdekte waarde uit de boedel te verzilveren.

Hulp bij opruimen

Ook als u toe bent aan een grote opruiming kunt u bij ons terecht. Via een behapbaar proces brengen we structuur aan. Zo krijgt u weer grip op uw spullen en schept u de ruimte om anders te gaan leven.

Aanvullende diensten

We maken het u graag zo makkelijk mogelijk. Daarom pakken we bij uw project ook de aanvullende taken op. Bijvoorbeeld het verkoopklaar maken van uw woning, tijdelijke opslag, of schoonmaakwerk.

Neem contact op!